Anna Find Hansen

Mit navn er Anna Find Hansen, jeg er 17 år gammel og kajakroer i Vallensbæk. Jeg ror kajak på eliteplan, og er med helt til tops på verdensranglisten. Jeg har roet siden jeg var 8 år gammel, og har altid haft meget høje ambitioner.

Min hverdag er tilrettelagt efter min træning, jeg træner 11-12 gange ugentligt. Hvis der er noget jeg vil, er det kajak. Jeg er en fighter, og går altid efter guldet! Jeg ved hvad det vil sige at udrette noget, at det kræver hårdt arbejde og dedikation, to ting jeg besidder!

Ud fra mine resultater til de danske stævner, blev jeg udtaget til at repræsenterer Danmark ved det Nordiske Mesterskab i Norge. Her vandt jeg 9 medaljer, hvorfra 5 var af guld, og 4 sølv. Samlet blev jeg en af de mest vindende danskere ved dette års Nordiske Mesterskab.

Mit helt store gennembrud skete i efteråret. Jeg blev efter Danmarksmesterskaberne som blev afholdt i starten af september, udtaget til at repræsentere Danmark ved det såkaldte Olympic Hopes Regatta, der fandt sted i Polen. Olympic Hopes Regatta er også kendt som U15, U16 og U17 VM, så kun de allerbedste i årgangen bliver udtaget. Her lykkedes mig at vinde en bronzemedalje, hvilket er den største bedrift indtil videre i min karriere.

 

Mine mål for 2019

Efter nytår er jeg rykke op i U18 rækken. Dette byder på både mere konkurrence, men også

muligheden for at blive udtaget til europamesterskaberne og verdensmesterskaberne for juniorer.

I 2019 har jeg en række mål, jeg går efter at få opfyldt:

  1. Få medalje til de danske stævner i K1 (ener kajak)
  2. Blive udtaget til de nordiske mesterskaber
  3. Blive udtaget til europamesterskaberne
  4. Blive udtaget til verdensmesterskaberne
  5. Blive udtaget til Olympic Hopes Regatta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen