Casper U Mortensen

Jeg er 28 år og har dyrket håndbold siden jeg var 7-8 år gammel.

Jeg har spillet på det danske landshold siden 2012. Højdepunktet indtil videre på landsholdet, er helt klart da vi vandt OL guld i Rio i 2016.

Min karriere har ført mig til Tyskland hvor jeg senest har spillet 3 år i Bundesligaen og repræsenteret henholdsvis HSV Hamburg og Hannover Burgdorf. Sidste sæson sluttede jeg af med at være topscorer for sæsonen med 230 mål i Bundesligaen, hvilket var en stor personlig målsætning i min karriere.

Nu repræsenterer jeg FC Barcelona, hvor jeg træner og spiller sammen med verdens bedste håndboldspillere hver dag.  Det har altid undret mig at en del, at sportsfolk ikke går mere op i hvad de spiser end de gør, og derfor er jeg utrolig glad for samarbejdet med Organic Nature.

Jeg bruger Chokolade eller Vanilje Sports Protein efter endt træning og har altid en 2-3 rawbars med til træning og kamp. Min absolutte favorit er Vanilje.Jeg træner 5-6 gange om ugen og spiller kamp 1-2 gange om ugen, og her har jeg virkelig mærket en forskel på hvad sund økologisk kost og næring kan give mig.Min kone og jeg elsker desuden at lave pandekager fra Organic Nature, de smager skønt er har et højt indhold af proteiner.

Det betyder alt at have masser af overskud og energi i min hverdag, fordi min plads på holdet indebærer at jeg konstant skal være klar til en sprint op ad de 40 meter på håndboldbanen som inkluderer hurtige skift på gulvet som af naturlige årsager belaster krop og muskler maksimalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk
Scroll til toppen