Dennis Beenfeldt

Jeg er 41 år gammel og har altid dyrket sport på højt niveau.
Tidligere spillede jeg fodbold på højt plan, men grundet flere knæskader skulle jeg finde på noget andet. Mit hjerte er faldet for mountainbikesporten som jeg nu har dyrket intensivt i de sidste 15 år.

Jeg træner kontinuerligt og målrettet mod at gennemføre diverse MTB marathon samt 10, 12 og 24 timers løb. Via disse løb kommer jeg ofte ud i ekstremerne. For mig handler om det om at have målsætninger som ”kilder lidt i maven” – altså gennemføre løb hvor jeg kommer helt ud på kanten og hvor jeg lærer mig selv og min krop bedre at kende.

Når målet er at gennemføre nogle af verdens hårdeste mountainbikeløb skal jeg naturligvis optimere hvor jeg kan, samt have fokus på hvad jeg indtager. Dette gælder både før, under og efter træning og konkurrence.

Jeg skal kunne stole på det jeg indtager og her er Organic Nature det perfekte match for mig. Jeg har tidligere kæmpet med produkter som slog min mave i stykker, men produkterne fra Organic Nature har vist sig at fungere 100% optimalt for mig.

Når jeg skal opnå optimal og hurtig restitution, hører Pure Sport protein med chokolade eller vanillesmag til min absolutte farvorit.
Organic Nature Rawbar fungerer som et perfekt supplement til et godt mellemmåltid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen