Thomas Steenberg

Jeg er 47 år gammel og har løbet siden 2004. Min force er ultraløb eller løb længere end marathon. Jeg løber både trail samt traditionel landevej og er tilknyttet det danske landshold i 24 timersløb. Har deltaget i flere EM og VM konkurrencer i 24 timersløb samt diverse multidages trailløb rundt om i verden.

Jeg er gift med Helle og vi har 3 piger sammen. Min træning skal hænge sammen med både familie og arbejde og derfor træner jeg flere gange om dagen. Det betyder også at mit indtag af protein og kulhydrater skal være optimal for at opnå en optimal træning.

Jeg træner meget nogle dage flere gange om dagen for at blive klar til de lange løb og derfor er det vigtigt for mig at jeg har styr på hvad jeg indtager af  proteiner og mad. Til dagligt samt under mine konkurrencer er det vigtigt at have en balance mellem protein optaget samt de korte og langtidsholdbare kulhydrater. Jeg føler at jeg har det optimale indtag når jeg bruger Organic Natures produkter både fordi det er produkter som min mave kan omsætte samt at smagsvarianterne passer godt til mig.

Jeg har lige deltaget i EM; i 24 timers løb i Rumænien hvor jeg opnåede en 40. plads blandt 100 deltagere. Til efteråret skal jeg sammen med min ven Thomas Andersen løbe Race Across Scotland som er et 350 km trail løb. Til dette løb er det vigtigt at have 110% styr på energioptaget samt have styr på hvad vi spiser og her tror jeg at Organic Natures produkter vil blive et vigtigt parmeter. Yderligere skal jeg forsøge at kvalificere mig til VM i 24 timersløb i 2019.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen