Annette Quist
Jeg er 47 år og bor på Fyn. Jeg har en stor passion for cykling, racercykling, som giver mig en stor glæde at udøve. Jeg har altid lavet en masse sport, så det er en stor del af mig at være aktiv og bruge min krop.

Jeg er pesco veganer, og har været det siden jeg var 19. Det er noget nemmere i dag at leve som veganer. De mange fantastiske økologiske og nærende produkter gør det nemmere at leve sundt, afvekslende og nærende. Jeg cykler mange løb og træner 4-5 gange i ugen. Flere af træningspassene er lange og kræver meget energi før, under og efter. Jeg er bevidst om min kost og vælger nøje hvad der skal indtages, så jeg kan yde optimalt og restituere meget bedre. Det er ikke kun på cyklen der skal trænes. Jeg laver meget yoga og meditation, for at støtte min krop og mindset.

Organic Natures produkter hjælper mig i min sport, så jeg kan have “energi” med så jeg ikke skal gå på kompromis med mine behov og min tro på den rigtig kost. Når jeg yder og laver meget sport, er det vigtigt for mig og min mave, at de barer jeg indtager ikke er for tunge og sukkerholdige. Det reagere min mave på med det samme. Smagen er vigtig, for lysten til at spise forsvinder for mig. Så min favorit er Veganer Beetroot and chili. og Veganer kokos.

Jeg vandre også en del, og her er det nemt og belejligt at medbringe de Økologiske barer på de lange ture. Jeg har kørt mange løb i år og elsker konkurrencemomentet. Jeg skal deltage i Euroeyes Cyclassic Hamborg 100 km. I år har jeg kvalificeret mig til WM for amatører i Varese, Italien, så inden længe tager jeg til Italien og træner i bjergene.