Rasmus Elm Gade

Jeg har løbet siden 2013.

Min interesse indenfor løb er hovedsagligt ultra/udholdenhedsløb, samt trialløb. Jeg har på den korte tid jeg har løbet – startede helt fra scratch, havde aldrig løbet før – sat rigtig hurtige tider på hhv halv- og maratthon distancerne. Men fandt hurtigt ud af, at min energi og lyst lå mere til de længere løb. Der er ikke nogen løbsoplevelser der er større end andre, men en af dem, var da jeg løb over 200 kilometer på 24 timer i Beograd 2016.Men det er ikke en større oplevelse, end da jeg løb min første 5 kilometer tur.

I mit arbejde som køkkenchef, ved jeg hvor vigtig den rigtige ernæring er i en travl hverdag med arbejde og træning. Under konkurrencer er det ultra vigtigt for mig, at vide hvordan de langtids- og hurtige kulhydrater virker på kroppen gennem længere tids belastning som er vigtig for mig under div. længere ultraløb. Her supplere og opfylder Organic Natures produkter min krops behov for energi. Med det i tankerne at Organic Nature består udelukkende af økologiske råvarer er kun et kæmpe plus. Hertil kommer den gode rene smag af råvarerne. En smag som selv mine 3 børn kan lide. Og det er et kæmpe plus.

For selvom Organic Nature bruges mest til at supplere min kost under konkurrencer, så har jeg dem altid liggende og klar til en lille snack, hvis sulten melder sig. I år skal formen genfindes og der skal i stigende grad være mere obs på indtaget af energi. Målene i 2019 er at være tilbage iblandt løberne til UTMB og FUT5050.

Følg Rasmus “The Geek Runner” Gade Elm

Thomas Steenberg – Ultraløb

Jeg er 47 år gammel og har løbet siden 2004. Min force er ultraløb eller løb længere end marathon. Jeg løber både trail samt traditionel landevej og er tilknyttet det danske landshold i 24 timersløb. Har deltaget i flere EM og VM konkurrencer i 24 timersløb samt diverse multidages trailløb rundt om i verden.

Jeg træner meget nogle dage flere gange om dagen for at blive klar til de lange løb og derfor er det vigtigt for mig at jeg har styr på hvad jeg indtager af proteiner og mad. Til dagligt samt under mine konkurrencer er det vigtigt at have en balance mellem protein optaget samt de korte og langtidsholdbare kulhydrater. Jeg føler at jeg har det optimale indtag når jeg bruger Organic Natures produkter både fordi det er produkter som min mave kan omsætte samt at smagsvarianterne passer godt til mig.

Jeg har lige deltaget i EM; i 24 timers løb i Rumænien hvor jeg opnåede en 40. plads blandt 100 deltagere. Til efteråret skal jeg sammen med min ven Thomas Andersen løbe Race Across Scotland som er et 350 km trail løb. Til dette løb er det vigtigt at have 110% styr på energioptaget samt have styr på hvad vi spiser og her tror jeg at Organic Natures produkter vil blive et vigtigt parmeter. Yderligere skal jeg forsøge at kvalificere mig til VM i 24 timersløb i 2019.

Følg Thomas Steenberg

Sarah Emilie Paulsen

Jeg runder de 20 i år og til hverdag læser jeg biologi og idræt og har en kæmpe passion for sundhed og veganisme.

En sund kost er vigtig for mig, for at kunne opretholde min hverdag fyldt med træning i form af løb, crossfit, triathlon, havkajak og klatring samt cykling på jobbet som cykelbud.

For nyligt har jeg startet en YouTube-kanal med målet om at sprede budskabet om den plantebaserede kost og vise, at den er alt andet end restriktiv – med håbet om at inspirere flere til at spise med omtanke for miljøet, dyrevelfærd og deres egen sundhed.

Følg Sarah Emilie Paulsen