Anna Schjøtt-Irving

Jeg er 23 år gammel, og er på det danske junior-landshold i styrkeløft, hvor jeg konkurrerer på et international niveau. Min store drøm er, at jeg en dag står øverst på podiet til et verdensmesterskab. Da jeg lever af, er at min krop kan præstere 100% hver dag, og det kræver at alt går op i en højere enhed m..ht.  sund kost, søvn, stabil økonomi og sunde økologiske proteiner og økologisk mad. Jeg er rigtig glad og stolt over at samarbejde med Organic Nature og det hjælper mig i min træning at få optimal næring fra Organic Nature.

I år var jeg med til EM igen, hvilket resulterede i en bronze medalje i squat disciplinen, og en 4. plads i bænkpres, dødløft og samlet set. Så det er jeg glad og tilfreds med.

Desuden har jeg, i slutning af sidste uge, fået besked om, at jeg er udtaget til Verdens Mesterskaberne i Styrkeløft i Sydafrika til september 2018. Det er en stor drøm som er gået i opfyldelse, og nu er træningen sat målrettet mod VM, så jeg kan lave mit bedste resultat nogensinde.

I Danmark er jeg placeret som nummer 1 i min alder og vægtklasse. I foråret 2017 deltog jeg til EM i Malaga hvor jeg opnåede en 6. Plads, og september 2017 deltog jeg i de Nordiske Mesterskaber hvor jeg vandt guld i min vægt/alders klasse (Nordisk Mester i -57, junior), jeg vandt også hele dame rækken på point (hvilket gjorde mig til den bedste kvindelig løfter til hele stævnet, og dermed også i Norden), og fik fem danske rekorder med hjem