Maria Nielsen

Jeg arbejder til dagligt som yogalærer, driver mit eget yogastudie og er medarrangør af Nordic Yoga Festival.
Som forbruger og yogaudøver er jeg utrolig kritisk. Jeg stiller høje krav til det jeg spiser, det tøj jeg går i, og generelt til de produkter jeg køber. Jeg går meget højt op i økologi og bæredygtighed samt, at det jeg spiser har et højt ernæringsmæssigt indhold og er lavet af gode råvarer. Med andre ord, jeg går ikke på kompromis med hverken min krop eller vores planet, når det kommer til fødevarer.

Bl.a. derfor er jeg også vild med, at Organic Nature har en VEGAN Rawbar. Rawbaren spiser jeg imellem mine yogatimer, hvor jeg skal nå at tanke op på meget kort tid. Jeg spiser dem på farten når jeg kører fra job til job, jeg putter dem i børnenes madpakker som en sund snack, eller jeg snupper én om aftenen når trangen til noget sødt melder sig.

Jeg kan rigtig godt lide tanken om, at dette produkt ikke ”forurener” min krop ved at tilføre den en masse sukker og kemi. I én bar findes et kompakt lille måltid som ikke bare gør mig ”høj på sukker” men rent faktisk gør mig mæt, og de mange smagsvarianter gør, at jeg aldrig bliver træt af dem.