DIN LEVERANDØR AF KONCENTRERET SUNDHED

Produkterne hos Organic Nature er økologiske og har et højt indhold af proteiner, vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Fibre sikrer dig en langvarig mæthedsfølelse og en langsom afgivelse af energi, så du føler dig mæt og energifyldt i timerne efter indtagelse.

Hele idegrundlaget for Organic Nature er at levere sunde og økologiske produkter, som også kommer i velsmagende drikke i pulverform. Vi ved, at forskellige mennesker har forskellige behov, som vi dækker ved at levere kvalitetsprodukter med suveræn smag. Desuden informerer vi løbende om ny viden og udvikling på området.

Hos Organic Nature er vi godt klar over, at friske, økologiske grøntsager som spises umiddelbart efter opgravning eller plukning, har den største næringsværdi. Imidlertid har moderne metoder skabt nye muligheder for at bevare vitaminer, proteiner, mineraler og antioxidanter, så næringsværdien fastholdes i det endelig produkt.

I en travl hverdag skal energi og proteiner kunne indtages på vejen, det skal ikke fylde eller veje meget og det skal kunne være med dig overalt. Derfor producerer Organic Nature en række lette og lækre produkter fyldt med energi og proteiner, helt fri for tilsætningsstoffer.

I produktionen skåner vi miljøet mest muligt. Det gælder også emballagen. Og alt er dansk produceret i dansk kvalitet.

ORGANIC NATURE

Det er Niels Waltherdorph, der står bag Organic Nature. Ideen med at producere næringsrige, primært økologiske fødevarer opstod, da et familiemedlem, som var på plejehjem, fik udleveret proteindrikke der gav en dårlig smagsoplevelse. Det måtte der kunne ændres på. Og det blev der.

Alle produkter er fremstillet på Organic Natures fabrik i Middelfart og udviklet i samarbejde med Hasan Memic, der er uddannet på Kold College i Odense som procesteknolog. Han er garant for den perfekte sammensætning og udvikling af Organic Natures sunde og velsmagende produkter.

Den nye RAWBAR  er det seneste produkt fra Organic Nature. En nærende bar skabt af den ultimative sammensætning af økologiske råvarer.

RAWBAR fås i seks smagsvarianter: Lakrids, chokolade, vanilje, rødbede/chili, kokos og lime/lemon. Fælles for dem alle er, at de indeholder nøje udvalgte ingredienser, der blandt andet sikrer dig en bar fyldt med antioxidanter, proteiner og med en delikat smag. Du vil opleve din mave i perfekt balance.

Udover RAWBAR er Organic Nature leverandør af protein, der giver energi og opbygger dine muskler, men som også er slankende protein og fiberprodukter med lavt kalorieindhold, og alligevel mættende.

Desuden tilbyder vi forskellige aktuelle, nærende olier og tilsvarende primært økologiske produkter. Vores proteinpulver findes derfor som en Sund og Slank version, som Ekstra Næring og som Sport og Fitness i forskellige smagsvarianter til hvert deres formål.