Vægtløftning
Tim Kring

Jeg er 29 år og har dyrket olympisk vægtløftning siden 2006. Jeg har 12 danske mesterskaber i træk og 5 nordiske mesterskaber i træk. Samt utallige danske rekorder bag mig. Nu er det OL 2020 som er det helt store mål for mig.

Som vægtløfter kræver det rigtig meget af ens  krop, derfor er alt hvad jeg tilføre mig krop vigtigt. Derfor er Organic Nature Rawbar et perfekt match som min krop aldrig går ned under eller efter en træning.

Samtidig skal jeg i vægtløftning holde en vægtklasse, men aldrig være for meget i underskud. Så her gør Organic Nature en stor forskel for mig.

Tim Kring
Mountainbike
Dennis Beenfeldt

Jeg er 41 år gammel og har altid dyrket sport på højt niveau.
Tidligere spillede jeg fodbold på højt plan, men grundet flere knæskader skulle jeg finde på noget andet. Mit hjerte er faldet for mountainbikesporten som jeg nu har dyrket intensivt i de sidste 15 år.

Jeg træner kontinuerligt og målrettet mod at gennemføre diverse MTB marathon samt 10, 12 og 24 timers løb. Via disse løb kommer jeg ofte ud i ekstremerne. For mig handler om det om at have målsætninger som ”kilder lidt i maven” – altså gennemføre løb hvor jeg kommer helt ud på kanten og hvor jeg lærer mig selv og min krop bedre at kende.

Når målet er at gennemføre nogle af verdens hårdeste mountainbikeløb skal jeg naturligvis optimere hvor jeg kan, samt have fokus på hvad jeg indtager. Dette gælder både før, under og efter træning og konkurrence.

Jeg skal kunne stole på det jeg indtager og her er Organic Nature det perfekte match for mig. Jeg har tidligere kæmpet med produkter som slog min mave i stykker, men produkterne fra Organic Nature har vist sig at fungere 100% optimalt for mig.

Når jeg skal opnå optimal og hurtig restitution, hører Pure Sport protein med chokolade eller vanillesmag til min absolutte farvorit.
Organic Nature Rawbar fungerer som et perfekt supplement til et godt mellemmåltid.

Dennis Beenfeldt
Kajakroer
Anna Find Hansen

Mit navn er Anna Find Hansen, jeg er 17 år gammel og kajakroer i Vallensbæk. Jeg ror kajak på eliteplan, og er med helt til tops på verdensranglisten. Jeg har roet siden jeg var 8 år gammel, og har altid haft meget høje ambitioner.

Min hverdag er tilrettelagt efter min træning, jeg træner 11-12 gange ugentligt. Hvis der er noget jeg vil, er det kajak. Jeg er en fighter, og går altid efter guldet! Jeg ved hvad det vil sige at udrette noget, at det kræver hårdt arbejde og dedikation, to ting jeg besidder!

Ud fra mine resultater til de danske stævner, blev jeg udtaget til at repræsenterer Danmark ved det Nordiske Mesterskab i Norge. Her vandt jeg 9 medaljer, hvorfra 5 var af guld, og 4 sølv. Samlet blev jeg en af de mest vindende danskere ved dette års Nordiske Mesterskab.

Mit helt store gennembrud skete i efteråret. Jeg blev efter Danmarksmesterskaberne som blev afholdt i starten af september, udtaget til at repræsentere Danmark ved det såkaldte Olympic Hopes Regatta, der fandt sted i Polen. Olympic Hopes Regatta er også kendt som U15, U16 og U17 VM, så kun de allerbedste i årgangen bliver udtaget. Her lykkedes mig at vinde en bronzemedalje, hvilket er den største bedrift indtil videre i min karriere.

 

Mine mål for 2019

Efter nytår er jeg rykke op i U18 rækken. Dette byder på både mere konkurrence, men også

muligheden for at blive udtaget til europamesterskaberne og verdensmesterskaberne for juniorer.

I 2019 har jeg en række mål, jeg går efter at få opfyldt:

  1. Få medalje til de danske stævner i K1 (ener kajak)
  2. Blive udtaget til de nordiske mesterskaber
  3. Blive udtaget til europamesterskaberne
  4. Blive udtaget til verdensmesterskaberne
  5. Blive udtaget til Olympic Hopes Regatta
Anna Find Hansen
Triathlon
Peter Frank

Mit navn er Peter Frank, jeg er age-group triathlet i AG 40-44. Triathlon har været en del af mit liv de sidste 6 år.

Jeg startede for at blive et bedre forbillede for mine børn, men med tiden har jeg udviklet mig til at blive en væsentlig bedre udgave af mig selv. Jeg har tabt mig 30 kg, blevet mere miljøbevidst og lever en mere bæredygtig livsstil sammen med min familie. Mit primære sociale medie er Instagram under navnet PF_TRI hvor jeg åbent deler min hverdag med familie og triathlon, i håbet om at kunne inspirere andre til en god balance imellem familie, arbejde og sport. Jeg har benyttet mig af Organic Natures produkter i et års tid da de passer passer rigtigt godt til min nye sunde livsstil. Specielt deres Vegan produkter er blevet mine foretrukne.

Mine races i 2019 indtil videre

12/5 Powerman Viborg 5-30-5

19/5 Copenhagen Marathon målsætning 3:20

2/6 Flugten til Hvalpsund 1/4 IM Distance målsætning ca 2 timer

7/7 Challenge Roth, IRONMAN distance målsætning < 10 timer.

Peter Frank
Pro Håndbold
Casper U Mortensen

Jeg er 28 år og har dyrket håndbold siden jeg var 7-8 år gammel.

Jeg har spillet på det danske landshold siden 2012. Højdepunktet indtil videre på landsholdet, er helt klart da vi vandt OL guld i Rio i 2016.

Min karriere har ført mig til Tyskland hvor jeg senest har spillet 3 år i Bundesligaen og repræsenteret henholdsvis HSV Hamburg og Hannover Burgdorf. Sidste sæson sluttede jeg af med at være topscorer for sæsonen med 230 mål i Bundesligaen, hvilket var en stor personlig målsætning i min karriere.

Nu repræsenterer jeg FC Barcelona, hvor jeg træner og spiller sammen med verdens bedste håndboldspillere hver dag.  Det har altid undret mig at en del, at sportsfolk ikke går mere op i hvad de spiser end de gør, og derfor er jeg utrolig glad for samarbejdet med Organic Nature.

Jeg bruger Chokolade eller Vanilje Sports Protein efter endt træning og har altid en 2-3 rawbars med til træning og kamp. Min absolutte favorit er Vanilje.Jeg træner 5-6 gange om ugen og spiller kamp 1-2 gange om ugen, og her har jeg virkelig mærket en forskel på hvad sund økologisk kost og næring kan give mig.Min kone og jeg elsker desuden at lave pandekager fra Organic Nature, de smager skønt er har et højt indhold af proteiner.

Det betyder alt at have masser af overskud og energi i min hverdag, fordi min plads på holdet indebærer at jeg konstant skal være klar til en sprint op ad de 40 meter på håndboldbanen som inkluderer hurtige skift på gulvet som af naturlige årsager belaster krop og muskler maksimalt.

Casper U Mortensen
Klatring & cykling
Sarah Emilie Paulsen

Jeg hedder Sarah Emilie Paulsen og runder de 20 i år.

Til hverdag læser jeg biologi og idræt og har en kæmpe passion for sundhed og veganisme.

En sund kost er vigtig for mig, for at kunne opretholde min hverdag fyldt med træning i form af løb, crossfit, triathlon, havkajak og klatring samt cykling på jobbet som cykelbud.

Jeg har en YouTube-kanal med formålet om, at sprede budskabet om den plantebaserede kost og vise, at den er alt andet end restriktiv – med håbet om at inspirere flere til at spise med omtanke for miljøet, dyrevelfærd og deres egen sundhed.

Sarah Emilie Paulsen
Ultra/udholdenhedsløb
Rasmus Gade Elm

Jeg er 40 år ung og har løbet siden 2013.

Min interesse indenfor løb er hovedsagligt ultra/udholdenhedsløb, samt trialløb.

Jeg har på den korte tid jeg har løbet – startede helt fra scratch, havde aldrig løbet før – sat rigtig hurtige tider på hhv halv- og maratthon distancerne.

Men fandt hurtigt ud af, at min energi og lyst lå mere til de længere løb.

Der er ikke nogen løbsoplevelser der er større end andre, men en af dem, var da jeg løb

over 200 kilometer på 24 timer i Beograd 2016.

Men det er ikke en større oplevelse, end da jeg løb min første 5 kilometer tur.

I mit arbejde som køkkenchef, ved jeg hvor vigtig den rigtige ernæring er i en travl hverdag med arbejde og træning.

Under konkurrencer er det ultra vigtigt for mig, at vide hvordan de langtids- og hurtige kulhydrater virker på kroppen gennem længere tids belastning som er vigtig for mig under div. længere ultraløb.

Her supplere og opfylder Organic Natures produkter min krops behov for energi.

Med det i tankerne at Organic Nature består udelukkende af økologiske råvarer er kun et kæmpe plus.

Hertil kommer den gode rene smag af råvarerne. En smag som selv mine 3 børn kan lide. Og det er et kæmpe plus.

For selvom Organic Nature bruges mest til at supplere min kost under konkurrencer, så har jeg dem altid liggende og klar til en lille snack, hvis sulten melder sig.

I år skal formen genfindes og der skal i stigende grad være mere obs på indtaget af energi.

Målene i 2019 er at være tilbage iblandt løberne til UTMB og FUT5050.

Rasmus Gade Elm
Krops- og Psykoterapeut
Dorthe Sinkbæk

Jeg brænder for sund levevis – både i krop og tanker.
Jeg lever af at hjælpe mennesker med at få det bedste ud af deres liv, både fysisk og mentalt og i min verden er sund, levende og nærende kost en af grundpillerne. Ikke at gå på kompromis med hverken ingredienser eller smag.
Organic Nature tilbyder produkter af de bedste økologiske råvarer og det er lige mig. Jeg vil ha’ det bedste og det får jeg i min RAWBAR fra Organic Nature – jeg er vild med kokus og chokolade, både den almindelige og den veganske .

Jeg bruger RAWBAR som snack efter min træning eller som mellemmåltid og anbefaler dem til alle jeg kommer i nærheden af. Næringsindholdet af sunde økologiske nærende råvarer uden tilsat sukker og med masser af sundt fedt og fiber. Jeg anbefaler og bruger selv vores protein drik, her er Lakrids min favorit. Min søn på 12 år snupper ofte sin proteindrik efter skole, han elsker den med vaniliesmag og putter ofte 1 banan med i blenderen. Bedre snack fås ikke.

Dorthe Sinkbæk
Obstacle Cours Racing
Arne Nebelong-Ibsen

Jeg er 22 år gammel, og jeg dyrker OCR på atlet plan OCR betyder Obstacle Cours Racing som betyder forhindrings løb.

Jeg har kæmpet med min vægt det meste af mit liv og til sidst kom min vægt op på 128 kg og det var for mig en øjenåbner, siden da har jeg tabt 58 kg på at spise anderledes og dyrke motion.

Jeg startede min sports karriere i slut 2015 og fra det øjeblik vidste jeg at ocr det var lige mig.

Jeg har deltaget sammenlagt 60 løb bare i 2017 hvor Europa mesterskabet er inkluderet.
Til Danmarks mesterskabet blev jeg nr. 2 i AG division og til Em blev jeg nr. 8 i AG.
Her i 2018 skal jeg deltager i mit andet DM og EM samt jeg skal deltage til mit første VM og det glæder jeg mig til.

Organic Nature hjælpe mig til at restituere hurtigere samt at jeg for rene råvarer så min krop kan præstere 110%

Arne Nebelong-Ibsen
Løber
Thomas Steenberg

Jeg er 47 år gammel og har løbet siden 2004. Min force er ultraløb eller løb længere end marathon. Jeg løber både trail samt traditionel landevej og er tilknyttet det danske landshold i 24 timersløb. Har deltaget i flere EM og VM konkurrencer i 24 timersløb samt diverse multidages trailløb rundt om i verden.

Jeg er gift med Helle og vi har 3 piger sammen. Min træning skal hænge sammen med både familie og arbejde og derfor træner jeg flere gange om dagen. Det betyder også at mit indtag af protein og kulhydrater skal være optimal for at opnå en optimal træning.

Jeg træner meget nogle dage flere gange om dagen for at blive klar til de lange løb og derfor er det vigtigt for mig at jeg har styr på hvad jeg indtager af  proteiner og mad. Til dagligt samt under mine konkurrencer er det vigtigt at have en balance mellem protein optaget samt de korte og langtidsholdbare kulhydrater. Jeg føler at jeg har det optimale indtag når jeg bruger Organic Natures produkter både fordi det er produkter som min mave kan omsætte samt at smagsvarianterne passer godt til mig.

Jeg har lige deltaget i EM; i 24 timers løb i Rumænien hvor jeg opnåede en 40. plads blandt 100 deltagere. Til efteråret skal jeg sammen med min ven Thomas Andersen løbe Race Across Scotland som er et 350 km trail løb. Til dette løb er det vigtigt at have 110% styr på energioptaget samt have styr på hvad vi spiser og her tror jeg at Organic Natures produkter vil blive et vigtigt parmeter. Yderligere skal jeg forsøge at kvalificere mig til VM i 24 timersløb i 2019.

Thomas Steenberg
Behandler og personlig træner
Mette Bjeld

Jeg er 42 år og mor til 2 store drenge. Selvstændig behandler og personlig- samt hold træner.

I mit arbejde spørger folk mig ofte til råds om både sport og kost, hvorfor det er vigtigt for mig, at kunne anbefale et produkt, som jeg kan stå 100% inde for!

Dyrker triathlon 8-12 timer om ugen, hvor der ofte er nogle træningspas, hvor kroppens energilagre bliver tømt. Da jeg deltog i min første Ironman, løb jeg tør for energi, så jeg ved hvor vigtigt det er, at fylde depoterne under hele løbet. På mine lange ture og på raceday har jeg både energi i mit drikkevand og Organic Nature Bars klistret med på stangen. Her er min favorit helt klart Lime Lemon – efter nogle timer med sukker energi, har jeg brug for noget, som er lidt surt. I august skal jeg deltage i min 3. Ironman.

Den helt store forskel på Organic Nature og de andre barer jeg har stiftet bekendskab med, er helt klart deres indhold. Min mave er desværre meget følsom og reagere inden for ganske kort tid, hvis jeg byder den noget, som den ikke kan omsætte. Her har jeg virkelig fundet en “ven” i Organic Nature.

Mette Bjeld
en_USEnglish
Scroll to Top