PROTEINPULVER OG OLIER

Organic Nature producerer valleprotein med en banebrydende teknik, der muliggør et 100% rent produkt, der samtidig smager skønt. Pulveret er let at blande med vand eller økologisk mælk.

Valleproteinen findes som en Sund og Slank-version, som Ekstra næring og som Sport og Fitness i forskellige smagsvarianter til hvert deres formål.

Desuden tilbyder Organic Nature forskellige akutelle nærende olier og tilsvarende økologiske produkter.

Ved bestilling på 500 kr. og derover er fragten gratis

Sport og Fitness

protein der giver energi og opbygger muskler – helt uden kemi

Organic Nature er producent af valleprotein og bruger banebrydende teknik, der muliggør et 100% rent produkt, der samtidig smager skønt.
Pulveret er let at blande med vand eller økologisk mælk og drikkes umiddelbart efter træning/motion.

Sund og Slank

Protein og fibre – med et lavt kalorieindhold, der mætter

Organic Nature har udviklet en serie af velsmagende proteindrikke med lavt kalorieindhold – kun 115 kcal pr portion
Når du skal tabe dig, er kvaliteten af de næringsstoffer du indtager meget vigtige. Et højt indhold af økologiske fibre mætter, og balancen mellem langsomt-, mellem og hurtigt optagelige kulhydrater sikrer dig optimal ernæring.
Vores slankeprodukt har et højt indhold af valleprotein. Valleprotein er musklernes byggesten og forøger dit stofskifte.

PANDEKAGE MIX

smagen af god samvittighed
  • 39g protein pr. 100 g
  • Økologisk pandekagedej med højt proteinindhold
  • Uden tilsætningsstoffer
  • Fås både med og uden gluten

Proteinerne kommer fra valle, som er dokumenteret som den bedste og hurtigst optagelige proteinkilde. Når du spiser proteiner, som er musklernes byggesten, øger du dit stofskifte og det lave sukkerindhold vil stabilisere dit blodsukker. Gode råvarer er nemlig lettere at optage og fordøje. Produktet er skånsomt behandlet så vigtige sporstoffer, BCAA (Branched-chain-amino-acids – forgrenede aminosyrer), antioxidanter og vitaminer er bevaret.

Vi bruger desuden minimal energi, når vi fremstiller vores produkter. Lav vægt og ingen returemballage sikrer et lavt CO2-forbrug i transport, og skåner jord, miljø, vand og energiressourcer.

Protein-pandekagedejen leveres i 400- og 800 grams poser.