RAWBAR

Organic Natures barer indeholder få, men specielt udvalgte råvarer. Blå blommer har sunde fibre og mange antioxidanter, mens paranødder indeholder selén. Mandler giver sundt fedt og et godt bid i baren.

Valleproteinen er filtreret og tørret og indeholder BCAA, Branched Chain Amino Acids (aminosyrer), som vores krop har brug for, men som den ikke selv kan danne.

Baren er ikke tilsat sukker. Vores barer indeholder kun naturligt frugtsukker fra blommerne og fra Yacon sirup. Det er en sirup, fremstillet af en rod fra Peru og som indeholder FOS, Fructo Oligo Saccarider, en sukkerart der ikke næringsoptages ved indtagelse.

De seks smagsvarianter, chokolade, lakrids, vanilje, lemon, kokos og rødbede/ chili i RAWBAR har det tilfælles, at de alle har et højt fiberindhold, et balanceret indhold af proteiner og sundt fedt, samt et begrænset indhold af kulhydrater, der sikrer et stabilt blodsukker og en behagelig mæthedsfornemmelse i flere timer.

 

Ved bestilling på 500 kr. og derover er fragten gratis

 

RØDBEDE OG CHILI

En perfekt sammensætning af den blodrensende rødbede og friske chili, fiberrig med et passende indhold af vitaminer, mineraler og jern. Den helt rigtige kombination for immunforsvaret og muskelfunktionerne. Desuden indeholder baren den delikate sammensætning af blommer, chokoladenibs, økologisk valleprotein, Yacon sirup, mandler og paranødder.

KOKOS

Den velsmagende nød med de mange gode egenskaber, blandt andet det sunde fedt. Alligevel indeholder den kun 219 kalorier. Kokos smagen suppleres af chokoladenibs og paranødder, der giver baren et behageligt bid og en god mæthedsfornemmelse.

VANILJE

En indbydende bar med en mild og lækker smag af vanilje, som yderligere suppleres af paranødder og chokoladenibs. Vaniljebaren er 99,7 pct. økologisk og sprængfyldt med sunde ingredienser som f.eks. økologisk valleprotein (16 pct). Sammensætningen giver det perfekte mellemmåltid.

LIME & LEMON

En rigtig forfriskende sommerbar med økologiske citrusfrugter og limefrugter og med en grundkonsistens af økologiske blommer, økologiske chokoladenibs, valleprotein og paranødder.

LAKRIDS

RAWBAR med en delikat og dæmpet lakridssmag, understøttet af bloklakrids, og sammensat af de samme enkle, gode og 99,7 pct. økologiske råvarer, der sikrer stabilt blodsukker og perfekt balance i maven.

CHOKOLADE

Den originale RAWBAR med den oprindelige og enkle sammensætning af rene 99,7 pct. økologiske råvarer, kun tilsat stevia glykosider for et lavt sukkerindhold. Den er rig på fibre, antioxidanter og sunde proteiner. Plus økologisk Yacon sirup, der ikke er næringsoptagende, men supplerer den fine smag.